Eidsvoll bibliotek

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Åpningstider sommeren 2018

  Eidsvoll Råholt
Mandag 10.00-16.00 Stengt
Tirsdag  Stengt 10.00-16.00
Onsdag 

10.00-16.00

Stengt

Torsdag  10.00-16.00
Stengt
Fredag  10.00-16.00
Stengt
Lørdag 

Stengt

Stengt
Søndag  Stengt Stengt

Gjelder fra 01.juli t.o.m. 05.august

Nytt i biblioteket

  • Coles, Chloe : Bookshop girl

    Bennett's Bookshop har alltid vært et fristed for seksten år gamle Paige Turner. Her kan hun flykte fra den søvnige hjembyen, tjene penger og henge med bestevenninnen, Holly. Men som så mange andre bokhandlere er Bennetts truet av kjedebutikkene. Bennett's tjener ikke penger og må snart stenge. Paige er fast bestemt på å redde bokhandelen, men å mobilisere en liten by som Greysworth er ikke enkelt. Tiden er i ferd med å løpe fra henne, men det er ikke det eneste problemet Paige har. Hvordan skal hun klare å ikke la seg distrahere av den vakre kollegaen Blaine? Og enda viktigere, vil hans anarkistiske tenkemåte gjøre vondt verre for bokhandleraksjonen? Dette er Chloe Coles debutroman. Roman for ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

  • Hill, Harry : Matt Millz

    Matt Millz elsker stand up. Han har tatt lærdom av de beste. Han har hørt på alle de gode rådene. Han bruker mange timer på å skrive nye tekster og sketsjer. Så når skolen arrangerer en talentkonkurranse, melder han seg selvfølgelig på. Det han ikke har regnet med er et sammenbrudd rett før han skal på scenen. Harry Hill er en kjent komiker i Storbritannia. Dette er hans tredje barnebok. Omtalen er utarbeidet av BS.

Se flere »

Kalender

Se flere »

Aktuelt

Gatesjakk og boksalg!

Vi fyller opp langbord med bøker, film og musikk som ikke lenger får plass på hyllene og kjører på med boksalg. Samtidig setter vi opp vårt store gatesjakk-spill utenfor biblioteket og håper på ivrige spillere!

Les mer »

Sommerles!

Årets kuleste lesekampanje er i gang! I år som i fjor er to typer Sommerles, en digital og en god "gammel" en med Sommerles-sola på skjemaet. Trykk på linken og få vite hvordan du melder deg på!

Les mer »

Alle nyheter

Nyttige Apper

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Her finner du oss