17. mai programmet Eidsvoll 2021

Velkommen til Eidsvolls spesielle 17. mai-feiring. Mange gode krefter har gått sammen og laget en alternativ 17. mai-feiring 2021. Samle familien og bli med i rullende tog med din egen 17. mai-pyntet bil. PopUp-korps kommer til å spille forskjellige steder rundt om. Alle er selv ansvarlige for å følge trafikkregler og smittevernregler. Ta ansvar, så får vi en fin felles feiring i Eidsvoll som vi kan være stolte av i lang tid fremover. Følg sendingen på Eidsvoll kommunes hjemmesider.

• Kl. 08.00 Flaggheis, alle flaggstenger i hele Eidsvoll.
    Arrangementet vil være lukket for publikum av smittevernhensyn.
  • Kl. 11.30 Cruising, bilkortesje. 17. mai-pyntete biler går fra Sundet Prix-området, via Hammerås, snur v/ Feiring skole - Minnesund og tilbake til Sundet ca kl. 12.45

Se facebook for detaljert info: 17. mai-kortesjen i Eidsvoll
  • Kl. 12.00 Nasjonalsangen synges felles i hele landet, uansett hvor du er.

• Lukket program i Eidsvollsbygningen. Streames på nett i Romerikes Blad. Mer info: www.eidsvoll1814.no
  • Kl. 13.00 Borgertoget, bilkortesje. 17. mai-pyntete biler fra Sundet Prix-området går via Eidsvollsbygningen-Råholt-Dal, hvor toget løser seg opp. Se facebook for detaljert info: 17. mai-kortesjen i Eidsvoll.

Toget blir filmet og lagt ut på kommunens hjemmesider.

Ordføreren med flere vinker til bilene i Borgertoget ved Eidsvollsbygningen.

Lag en 5-10 sekunders film med mobilen

Reis hjem og kos dere med de aller nærmeste. Spis pølser og is sammen hjemme. Dagens familiefilmer, samt opptak fra bilkortesje legges ut her på våre nettsider.

• Lag en 5-10 sekunders film med mobilen av at dere gjør noe morsomt hjemme. Danser, hopper, leker, spiser, vinker, pynter, smiler, ler eller noe annet fint som alle kan få se.

Merk!

Før film oversendes skal det være innhentet samtykke fra alle som medvirker, samt fra foresatte dersom barn under 15 år medvirker.

Send klippet til: jorgen@jessheimlyd.no

Filmer fra dagen blir lagt ut her på våre nettsider.

Eidsvoll 1814 og alle private aktører ønsker alle en morsom, fin og trygg 17. mai-feiring.

Publisert: 30.04.2021 14:46
Sist endret: 30.04.2021 23:48