3. koronavaksinedose i Eidsvoll kommune

Regjeringen besluttet den 10. september at det skal tilbys en 3. dose koronavaksine til personer med alvorlig immunsvikt.

FHI har lagt ut en nyhetssak som beskriver hvilke innbyggere dette er aktuelt for. Det dreier seg om noen bestemte diagnoser samt personer som benytter bestemte medikamenter som er listet opp i dette dokumentet.

Innbyggere i Eidsvoll som tilhører en av gruppene som skal ha 3. dose kan bestille time for dette ved vaksinestasjonen.

Timer til disposisjon er i uke 38 og 39.

Vi oppfordrer til å bestille time ved vaksinestasjonen i uke 38 eller uke 39 da vaksinestasjonen skal avsluttes i uke 40. Det vil fortsatt bli vaksinasjonstilbud i kommunen, men ikke med samme kapasitet som vi har for øyeblikket.

• Timer til dette bestilles ved å ringe vaksinetelefonen på nummer 66 10 73 58 eller 66 10 73 59
  • Denne er betjent mellom 9.00 og 15.00 alle hverdager

Intervall til 3. dose

3. dose skal tidligst gis 4 uker etter fullvaksinering eller 3 måneder etter gjennomgått covid-19.

Dokumentasjon på diagnose

Alle må medbringe dokumentasjon på at man tilhører en av de nevnte diagnosegruppene eller at man er fast medisinert med et av de nevnte medikamentene, ellers kan ikke 3. dose gis ved vaksinestasjonen.

Vaksinetype

Vaksinestasjonen vil benytte den vaksinen man har tilgjengelig på den enkelte dag. Det kan være Spikevax fra Moderna eller Comirnaty fra Pfizer/ BioNTech. Begge vaksiner er godkjent og anbefalt til formålet uavhengig av hvilken av vaksinene som er gitt som 1. og 2. dose.

Publisert: 14.09.2021 14:37
Sist endret: 14.09.2021 15:03