Stillingen som virksomhetsleder Kultur er nå besatt

Anita Borrmann Skoglund er tilsatt som ny virksomhetsleder med ansvar for området Kultur. Hun tiltrer stillingen 1. april 2021. Anita er 46 år, og opprinnelig fra Nannestad. Hun er utdannet sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole, og har i tillegg en mastergrad i Public Administration fra Høgskolen i Hedmark. Anita kommer fra jobb som daglig leder for Ål Kulturhus, og har tidligere jobbet for Visit Hallingdal, Hasvik kommune, og Ullensaker kulturhus.

Vi er meget godt fornøyd med at Anita Borrmann Skoglund har takket ja til stillingen i Eidsvoll kommune. Kombinasjonen av hennes utdanning og relevante og varierte erfaring fra både offentlig og privat sektor, gjør at hun er en utmerket og spennende kandidat til stillingen.

Vi er glad for å få Anita med på laget og ønsker henne velkommen til Eidsvoll.

Publisert: 28.12.2020 14:47
Sist endret: 28.12.2020 14:50