Åpen telefonlinje for barn og unge i Eidsvoll

Du som ringer kan være anonym, og de ansatte har taushetsplikt. Telefonen betjenes av ansatte med psykolog- og/eller spesialpedagogisk kompetanse i Familiens Hus.

Åpen telefonlinje til barn og unge

• Telefonnummer: 477 91 346  - betjent mandag til fredag fra 08.00 - 15.30.

Eidsvoll kommune har åpnet en telefonlinje for barn og unge opp til 18 år som opplever bekymring eller har spørsmål som følge av Korona-viruset, Covid-19. Telefonlinjen kan også benyttes av foresatte som ønsker råd/veiledning om hvordan snakke med barn om den pågående situasjonen.

Telefonen er ment for de som opplever uro, angst, sorg, stress eller annet knyttet til dette sykdomsutbruddet.

Ved mistanke om, eller bekymring for om et barn blir utsatt for alvorlig omsorgssvikt, ber vi om at du ringer direkte til barneverntjensten.

• Telefonnummer: 477 91 346  - betjent mandag til fredag fra 08.00 - 15.30.

Åpen chattelinje (NB! redigert og lagt til 26. mars 2020)

Ønsker du som er barn og ungdom opp til 18 år heller å snakke med noen på chat kan du gjøre det på følgende måte

Åpen chattelinje - trenger du noen å snakke med?

Vi har åpnet for en chattelinje til deg som er barn eller ungdom opp til 18 år, og som opplever uro, angst, sorg, stress eller annet knyttet til koronaviruset.

Chatten betjenes av ansatte med psykolog- og/eller spesialpedagogisk kompetanse i Familiens Hus. De ansatte har taushetsplikt og du er helt anonym.

1. Du finner chat-ikonet nederst til høyre på akkurat denne siden (rett over Kommune-Kari).
  2. I tillegg vil du finne chat-ikonet kun på sider som tilhører ppt, helsestasjon og barnevern.
  • Vi er tilgjengelig mandag til fredag kl. 8.00 - 15.30

Hvis samtalepartner er pålogget ser du dette ikonet

Slik ser chat-ikonet ut når noen er pålogget - to snakkebobler

Hvis ingen er pålogget vil du se dette ikonet