Innhold

Ungdomscafé

Høsten 2017 vil vi ha to åpne ungdomscaféer i Eidsvoll. Her er det både lokaliteter og forskjellig utstyr tilgjengelig. Caféen organiserer ulike aktiviteter, men oppfordrer samtidig de besøkende til å organisere og styre egen aktivitet. Caféen er gratis, rusfri og et trygt sted å være sammen med andre. 

Caféene er åpne for alle på 8. trinn og opp til 18 år. 

Jonas Lie er et koselig lite hus neders i badebakken. Her er caféen åpen på torsdager fra 18:00-21:30. Caféen kan også benytte seg av fasilitetene ved Badet Kulturtun og skaterampen like ved. 

Ved siden av Jonas Lie har motorsykkelklubben KOSA åpnet mekkeverksted for ungdom i det samme tidsrommet. Besøkende kan fritt benytte begge disse tilbudene. 

Høsten 2017 åpner vi café på Søndre Samfund! Her vil vi holde åpent etter skoletid på onsdager, fra kl. 14-18. Her kan du få mat eller spise medbrakt, skravle med venner, gjøre lekser, vente til andre aktiviteter begynner eller delta aktiviteter i regi av caféen. Du kan også bruke våre lokaler og fasiliteter til egen aktivitet. Vi hjelper deg i gang! Kom innom for en prat!

Biblioteket vil også holde åpent i samme tidsrommet, samtidig som fasilitetene i bygget er tilgjengelig for de besøkende. Har du lyst til å arrangere et åpent, gratis tilbud til ungdom? Ta kontakt. 


Publisert: 05.09.2017 12:37:00
Sist endret: 05.09.2017 12:37