Innhold

Frankens - et moderne bygg

Frankens er et moderne og funksjonelt bygg med 8 leiligheter tilpasset mennesker med ulike funksjonshemninger og bistandsbehov.

Åpningstaler

Åpningen av Frankens foregikk ute på plassen foran selve bygget. Karin Finneide (avdelingsleder) ønsket velkommen og fortalte hvordan brukermedvirkning og tilpasninger var ivaretatt igjennom byggeprosessen. Ida Wenger (boligleder) fortalte videre litt om hvordan bygget er tilrettelagt, og hvordan dette utnyttes for å gi best mulig tjenester.

Janita Hofseth (virksomhetsleder) gratulerte og delte ut blomster på vegne av ledelsen i Eidsvoll kommune og prosjektleder Jan-Henrik Rongved takket for godt samarbeid i byggeprosessen.

Snorklipping med Pål og Lill-Tove

Ordfører John -Erik Vika stod for den høytidelige delen med snorklipping. Saksen ble for øvrig overrakt av beboer Pål og han og beboer Lill-Tove holdt den røde snoren mellom seg, mens ordfører klippet. Beboer Espen tok med seg alle gjestene på omvisning i bygget, sammen med ansatt Kari-Anne Paulsen.

Underholdningen sto beboer Espen for

Etter omvisningen var det underholdning på felles stue med trommespill av beboer Espen. Han spilte to sanger, til stor glede for publikum og han selv. Alle de fremmøtte fikk deretter kake og kaffe, og mulighetene til å snakke med ansatte, pårørende og beboere.

Litt fakta om byggingen og prosessen

Byggingen av Frankens har vært et vellykket samarbeid mellom virksomhet Helse og bistand som representerer brukerne og Eiendomsforvaltningen som byggherre. Det har vært ryddige og gode prosesser både i planleggingsfasen og underveis i byggeprosessen, til beste for ansatte og beboere.

Frankens har til sammen ca. 40 ansatte som alle har stått på i byggefasen, og som nå er svært fornøyd med at bygget kan tas i bruk til beste for brukergruppen.

Gleder seg til jul

Beboere på Frankens er relativt unge mennesker, og flere har ikke bodd for seg selv før de flyttet inn. De viser glede og stolthet og ser frem til å feire jul i sine nye leiligheter.

Bilder fra åpningen


Publisert: 14.12.2018 12:28:40
Sist endret: 14.12.2018 12:28