Henteappen "Min Renovasjon"

Går du lett i surr om når avfallet skal hentes eller hvordan søpla di skal sorteres? Med sortering av papir, plast og restavfall i forskjellige dunker og poser, er det neimen ikke lett å huske hva som blir hentet når.

Nå skal det heldigvis bli mye enklere – Eidsvoll kommune, lanserer appen «Min Renovasjon», som kan hjelpe deg med akkurat dette.
Appen er gratis og kan lastes ned fra App Store (iPhone) eller Google Play (Android). Den ser slik ut:

Illustrasjonsbilde av ikonet til appen "Min renovasjon"

Med denne appen kan du få følgende:

• Varsling på mobilen før renovatørene kommer og henter avfallet.
  • Enkel sorteringsguide
  • Åpningstider og informasjon - Miljøstasjonen på Dal - ØRAS
  • Enkelt å sende melding til kommunen via appen (feilmelding eller avvik på renovasjon)
  • Oversikt over returpunkter (kommer i løpet av sommeren)

En lang testperiode er nå over

Vi har hatt appen tilgjengelig siden i fjor sommer, men støtte på noen utfordringer undervegs i testperioden som ikke har kunnet løses raskt og enkelt. En av utfordringene var at tømmekalenderen ikke taklet bevegelige helligdager, men dette har vi funnet en løsning på nå.

"...appen er jo genial!..."

Takk til dere som allerede har funnet appen og brukt den en god stund, med stort hell. Vi har fått mange flotte tilbakemeldinger på at denne appen er genial!
Fortsatt mangler vi å få lagt inn Returpunkter i appen, men dette skal vi få på plass i løpet av sommeren.
Alle disse opplysningene som tømmedatoer, sorteringsguide, returpunkter, åpningstider osv. ligger,  også her på våre nettsider Avfall og gjenvinning

Vi ønsker at du skal få tilgang til gode digitale løsninger fra oss.

Innbyggerne i Eidsvoll kommune skal kunne forvente gode digitale løsninger og lanseringen av «Min Renovasjon» mener vi at vi tar et lite og godt steg i den retningen og dermed møter dette behovet.

Trenger du hjelp til å laste ned appen?

Vi har også stor forståelse for at det ikke er alle som har mulighet til å benytte seg av heldigitale tjenester, eller ikke helt får til å laste ned, eller bruke appen.
Hvis så er tilfelle, ta kontakt med oss via Innbyggertorget, så vil vi hjelpe dere videre.
Innbyggertorget: 66107000

Kom i gang:

1. Last ned appen fra Google Play eller App Store
  2. Velg kommunen din
  3. Legg inn adressen din, og søk den opp.
  4. Aktiver varsling: gå inn på tømmekalender, og aktiver varsling slik at du får beskjed på mobilen før vi henter avfallet hos deg.
    Velg ønsket varslingstidspunkt.
    Varslingen er gratis.

Kom i gang - illustrasjoner:

Publisert: 15.06.2018 10:08:08
Sist endret: 15.06.2018 10:08