Badevaktuniform søker ny eier

HVEM BLIR HELDIG EIER AV NY UNIFORM?

Viktig melding til deg som har lyst på en jobb som krever mestring på mange plan, hvor badegjestene kommer i stort antall for å slappe av og kose seg mens det gis god service samtidig som sikkerheten ivaretas.

1. Fulltidsstilling for kvinnelig badevakt

Turnusen består av dag- og kveldsarbeid, med lørdag- og søndagsvakt hver tredje uke.
Tiltredelse tirsdag 17. august.

2. Timelønnede tilkallingsvikarer av begge kjønn

Tilkallingsvikarer vil bli tilbudt både korte og lange vakter på hverdager, i helger og ferier. Aktuelle kandidater må forventes å kunne stille på kort varsel.
Tiltredelse i juni.

Krav

Gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper.
Fylt 18 år. Engasjert, blid, imøtekommende og opptatt av god kundebehandling.
Adekvate svømme- og dykkeferdigheter, for idrettsbassenget er 3,8 meter på det dypeste.

Ønskede kvalifikasjoner

Relevant erfaring.
Svømmeinstruktør.

Sikkerhetstjeneste og renhold (felles for alle stillinger)
Kafe, billettsalg og betjening i badebutikk (tillegg)

• Søknadsfrist søndag 9. mai
    Kun elektronisk søknad på www.eidsvoll.kommune.no (klikk på «Jobbe hos oss?» og «Gå til webcruiter»)

• Obligatorisk svømme- og dykketest onsdag 12. mai kl 15.00Søkere må bestå svømme- og dykketest. Test og fellesorientering tar cirka 2 timer.

• Heldags livredningskurs lørdag 5. juni kl 08.00-18.30
    Alle nye badevakter får gratis heldags livredningskurs inkludert praktisk livredning i vann.

Publisert: 21.04.2021 11:58:50
Sist endret: 21.04.2021 12:17