Prøvetidspunkt

Eidsvoll kommune tar badevannsprøver onsdag i uke 25, 27, 29, 31 og 33, slik at analyseresultatene skal være klare før helgen i nevnte uker.
I tabellen finner du våre målinger - det vil fylles på utover sommeren

Badevannskvalitet

Avd. for Miljørettet helsevern – Øvre Romerike har ansvar for å sjekke badevannskvaliteten. Det tas analyse av badevann i kommunene Hurdal, Nannestad, Eidsvoll, Ullensaker, Nes og Gjerdrum

Analyse av badevann starter som regel i midten av juni, avhengig av værer. I 2018 startet de allerede i slutten av mai. Badevannskvaliteten vil bli publisert som nyheter på våre sider hver uke frem til sommer og badesesong er over.

Følg med på kommunens nyheter som står på vår forside.

Her er de siste prøvene fra 2018 - Badevannsprøver fra uke 33

Våre kommunale badeplasser

Eidsvoll kommune har to flotte badeplasser ved Hurdalssjøen. Begge er barnevennlige med fine sandstrender, Rødvika/Prestsand er også tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Badeplassen på Årneslandet ved Mjøsa har et stort flott grøntområdet og på andre sida av Mjøsa finnes Ørbekkstranda.

I Gullverksområdet er det badeplass i Øvre-Holsjø og i Jøndalsvassdraget finnes badeplassene Fløyta og Søndre Holsjø (Nedre).

FløytaLangtonPrestsand Hurdalsjøen bryggePrestsand HurdalsjøenØrbekkstranda

Badevannskvalitet i Eidsvoll og omegn

Badevannskvaliteten for utvalgte plasser analyseres av avd. for Miljørettet helsevern,

Publisert: 30.06.2017 13:46:42