Coronaworker

Eidsvoll kommune har politisk vedtatt at treningssentre og folkebad kun kan ta imot gjester som bor eller jobber i Eidsvoll.

Det betyr at badegjester uten slik tilhørighet til Eidsvoll ikke kan bruke Råholt Bad i en tid fremover.
Tiltaket er ett av flere skjerpede tillegg i den lokale smittevernforskriften.

Vi ber om forståelse og respekt for bestemmelsene, og vil ønske velkommen tilbake når situasjonen endres.

Unntak fra regelen

Svømmeklubber og leiegrupper på Råholt Bad omfattes ikke av forbudet som trer i kraft torsdag 26. november.

Månedskort- eller sesongkortbruker?

Har du måneds- eller sesongkort og berøres av begrensningen, så send navneliste på epost til raholt.bad@eidsvoll.kommune.no for registrering.

Både lokale og nasjonale tiltak og/eller restriksjoner kan komme på kort varsel.  Hold deg oppdatert på gjeldende regler.
Sammen kan vi begrense koronasmitten!

Publisert: 25.11.2020 13:21:26
Sist endret: 25.11.2020 13:22