Postadresse

• Vanlig epost: post@eidsvoll.kommune.no NB! sensitive opplysninger skal ikke sendes pr. e-post.
  • Sikker sending: Sikker innsending NB! Vi oppfordrer både privatpersoner og virksomheter til å benytte denne måten å sende dokument trygt inn til oss.
  • Vanlig fysisk post: Eidsvoll kommune, postboks 90, 2081 Eidsvoll

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Oppdatert informasjon 1. mars

Det er funnet alternative løsninger på de havarerte bassengpumpene. Pumpene vil overhales på et spesialverksted og dette vil redusere ventetiden til anlegget kan gjenåpnes.

Vi planlegger å ha dette i orden slik at bassenget kan brukes igjen fra tirsdag 12. mars.

Tidligere informasjon 26. februar: Svømmebassenget i Eidsvollhallen er stengt

Torsdag 14. februar førte en vannlekkasje utenfor Eidsvollhallen til oversvømmelse i kjelleren under bassenget. På grunn av vannskade må sirkulasjonspumpene byttes og leveringstid på nye pumper er oppgitt til uke 15 (rundt 8. til 12. april).
Det jobbes parallelt med andre løsninger for å se om det er mulig å korte ned tiden bassenget er stengt, men det kan bety driftsstans fram til slutten av april.

Vi beklager ulempene dette medfører.

Publisert: 26.02.2019 15:26:56
Sist endret: 01.03.2019 12:45