Byggesaksavdelingen prioriterer hardt

Skal du bygge? Har du en byggesak til behandling hos oss? Byggesaksavdelingen ønsker å gjøre oppmerksom på at det prioriteres hardt og at åpningstiden må overholdes og brukes til veiledning utover det Kommune-Kari eller Innbyggertorget kan svare på.

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Status byggesaksbehandling pr. oktober 2018

• Vi mangler ressurser og greier ikke overholde saksbehandlingsfrister.
  • Vi er nødt til å prioritere hardt og vil behandle de eldste sakene først.
  • Det er vanskelig å anslå når en sak vil være ferdigbehandlet, slik at våre saksbehandlerne kan ikke prioritere å svare på spørsmål om saksbehandlingstid.
  • Vi gjør vårt beste, håper på forståelse og beklager eventuelle ulemper dette kan medføre.

Åpningstider for direkte veiledning er hver tirsdag og torsdag kun fra kl. 1300. Vi holder stengt mandag, onsdag og fredag.

Forslag til raskest svar på enkle spørsmål

1. Spør Kommune-Kari, kanskje hun kan svare deg langt på vei.
  2. Videre kan Innbyggertorget veilede deg mye og langt i byggesaksspørsmål.
  3. Trenger du ytterligere veiledning kan dette avtales via Innbyggertorget tlf. 66107000.

Denne veiledningen skjer kun innenfor åpningstiden tirsdag og torsdag fra klokken 13.00

Kommune-Kari Kommune-Kari finner du lettest nederst i hvert hjørne i alle våre sider på Innbyggerportalen.

Hvis hun ikke kan svare deg, gi henne gjerne "tommel ned" og fortell hva du ikke fikk svar på eller hvorfor! Kanskje vi kan lære henne opp til nettopp dette svaret til senere bruk.

Publisert: 30.10.2018 13:36:33
Sist endret: 30.10.2018 13:36