Invitasjon til å bestille time til vaksinering.

Invitasjon til å bestille time for oppfriskningsdosede til de som tilhører alder 75 - 79 år. 

Det er mange i denne gruppen som er registrert i Kontakt- og reservasjonsregisteret med mobilnummer og det er dette registeret vi og andre offentlige myndigheter kan bruke når vi skal nå ut til en gruppe innbyggere.

De som ikke står i dette registeret vil bli oppringt fra vaksinestasjonen. 

NB! Det er problemer med BankID

BankID på mobil skal fungere som normalt.

Akkurat nå er det dessverre problemer med BankID for enkelte brukere med kodebrikke og BankID-app. Lykkes du ikke med pålogging akkurat nå, vent litt og forsøk igjen senere.

Bakgrunn

Det gjennomføres større endringer i BankID (bl. a. bytte driftsleverandør), og dessverre noe redusert tilgjengelighet i perioder.  Fra og med torsdag 21. oktober til og med tirsdag 26. oktober kl. 08:00 kan du ikke aktivere en ny BankID eller åpne en sperret eller utgått BankID. Det vil heller ikke være mulig å aktivere BankID-app.

 

BankID alt de kan for at vi ikke skal merke så mye til endringene som skjer.

BankID advarer - Vær ekstra oppmerksom på svindel

Nå som det pågår større endringer i BankID-tjenesten, bør du være ekstra oppmerksom på svindel. Husk at hverken banker eller andre seriøse aktører vil be deg oppgi innloggingsdetaljer på telefon, SMS eller e-post. Er du i tvil om henvendelsen er ekte, eller mistenker at noe er svindel, ta kontakt med banken din.

Er du usikker på det digitale? 

Vi er også veldig oppmerksom på at det er flere også i denne gruppen som er usikre på det digitale og håper pårørende, familie, venner fortsatt er like behjelpelig som siste med å bistå sine for å bestille time, benytt vedlagte lenke i sms. 

Time bestilles via lenke som ligger i invitasjonen!

💉 NB! Det skal gå minst 6 måneder mellom 2. og 3. dose koronavaksine, og minst en uke mellom vanlig influensavaksine og Covid-19 vaksine.

Skulle det være utfordringer rundt dette er det bare å ta kontakt med vaksinetelefonen på 66 10 73 58 eller 66 10 73 59, vi har satt på ekstra ressurser der. 

Er det kø på telefonene dit - så prøv igjen litt senere.

 

Sms/invitasjonen ser slik ut

Du kan nå bestille time til oppfriskningsdose mot Covid-19. Du må selv passe på at det har gått 6 mnd fra 2. dose. Det må gå 7 dager mellom denne vaksinen og influensavaksinering.

Time bestilles elektronisk ved å benytte bankID. Trykk på linken nedenfor og du vil komme til bestillingssiden (lenken ligger i sms`en).

Dersom du ikke har bankID kan du bestille time på telefon 66 10 73 58 eller 66 10 73 59.


Publisert: 25.10.2021 08:39
Sist endret: 25.10.2021 11:19