Det meldes om to nye smittetilfeller siste døgn tilknyttet utbruddet på Hydranten

I tillegg meldes det om ett tilfelle til som ikke er knyttet til Hydranten.

I forbindelse med smittesporing og at folk har testet seg etter besøk på utestedet Hydranten, Jessheim, er det oppdaget to smittede i Eidsvoll tilknyttet dette,

To med kjent smittevei, knyttes til utbruddet på Hydrantene, en med ukjent smittevei.

En av disse er overført til annen kommune og følges opp der.

Alle de involverte er kontaktet av smittesporingsteamet.

Les om karantene- og isolasjonsregler

Norsk: karantene og isolasjon
English: quarantine and isolation

Ha lav terskel for å teste deg.

Takk for at dere tester dere ved symptomer eller mistanke om nærkontakt. Vi anbefaler generelt alle å ha lav terskel for å teste seg og videre være oppmerksom på symptomer på korona.
Det er viktig at vi alle følger alle oppfordringer og tiltak som eventuelt blir gitt i sms`er, e-poster eller pr. telefon, eller via nettsider og sosiale medier, fra sentrale myndigheter og fra kommunen din.

Oppfordring generelt ifbm utbruddet i Ullensaker

Har du vært på serveringssteder på Jessheim og Kløfta, sist helg?

Ullensaker kommune har utbrudd av smitte og smittede personer har sist helg vært på flere av serveringsstedene i Ullensaker.

Vi oppfordrer derfor alle som har besøkt disse stedene på angitt dato og klokkeslett om å teste seg og dessuten være oppmerksom på symptomer:

• Elleville pub på Jessheim fredag 25. juni fra kl. 21.30, lørdag 26. juni fra kl. 23.30 og søndag 27. juni fra 17.00.
  • Hydranten sportsbar på Jessheim lørdag 26. juni fra kl. 17.00
  • KaffeDilla på Kløfta lørdag 26. juni fra kl. 18.00