Dette er Drømmestipendet!

Se filmen

Dette er Drømmestipendet! from Norsk kulturskoleråd on Vimeo.

Drømmestipendet har søknadsfrist 8. januar 2021

Drømmestipendet er et samarbeid mellom Norsk Tipping og Norsk Kulturskoleråd.

OBS: Endring i aldersgruppen som kan søke midler.

Fra 2021 kan unge kunst- og kulturutøvere mellom 18 og 25 år søke Drømmestipendet. En må være født tidligst 1. januar 1995 og senest 31. desember 2002.

Stipendet deles ut i kategoriene:

• dans
  • musikk
  • sirkus
  • skapende skriving
  • teater
  • visuell kunst
  • åpen klasse.

Hvordan dokumenterer jeg ferdighetene mine?

Dokumentasjonen av ferdighetene utgjør 50 prosent av grunnlaget for vurderingen av søknaden. Dokumentasjonen bør derfor være godt gjennomtenkt, og gi en best mulig presentasjon av deg som kunst-/kulturutøver. Hver kategori har egne dokumentasjonskrav. Dokumentasjonskravene finner du lenger ned på denne siden. Det må også oppgis en referanseperson. Dette er en person som kjenner deg og dine kvalifikasjoner. Personen kan være din lærer, kulturskolerektor etc.

Hvordan beskriver jeg drømmen min?

Drømbeskrivelsen utgjør 50 prosent av grunnlaget for vurderingen av søknaden. Beskrivelsen av drømmen bør derfor være godt gjennomarbeidet. Du finner tips til hvordan drømmen kan formuleres.

Publisert: 16.12.2020 13:07:36
Sist endret: 17.12.2020 11:53