Har du en drøm innen kunst- og kultur?

Eller kjenner du en kreativ person mellom 18 og 25 år som ønsker å utvikle seg innen kunst- og kultur?
Drømmestipendet er et samarbeid mellom Norsk Tipping og Norsk kulturskoleråd, og hele 50 stipend à 30 000 kroner deles ut til talentfull ungdom i kategoriene dans, musikk, sirkus, skapende skriving, teater, visuell kunst og åpen klasse.
Søknadsfrist er 2. desember 2021

Hvordan søker jeg?

Søknaden sendes til arne.dahr@eidsvoll.kommune.no og må inneholde følgende:

• Hvem søker og hvilken kategori
  • Er dere flere som søker sammen, skriv opp navn på alle og fødselsår
  • Presentasjon av deg/ dere med vekt på drømmer og ambisjoner innenfor kunstfeltet.
  • Linker til produkter – lydfiler, bilder, video etc. Det kan være en fordel å lage lydfiler eller videoer, som lastes opp på Youtube i forbindelse med søknaden. Husk god kvalitet på opptak og bilder.

Eidsvoll kommune veileder under søknadsprosessen, sørger for at all nødvendig informasjon blir oversendt til Drømmestipendet og kvalitetssikre tekst, ferdighetsbidrag og samtykke.

Denne animasjonsfilmen forteller hva Drømmestipendet er.

Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping.
Dette er Drømmestipendet!

Her finner du mer informasjon om tilskuddsordninger

Publisert: 19.11.2021 14:55
Sist endret: 28.12.2021 13:06