NM i Gatefotball i Arendal

Helgen 24. -  26. mai 2019 var Eidsvoll Gatefotball med på NM i Gatefotball. NM ble i år arrangert i Arendal. Totalt deltok 51 lag og ca 500 spillere fra alle deler av Norge.

Eidsvoll Gatefotball fikk Fair Play prisen

Dette var første gang Eidsvoll Gatefotball deltok på NM og det var derfor en bratt læringskurve. Vi møtte hard motstand fra mange gode, mer erfarende lag, men hadde et fantastisk samhold og lagånd hele helgen. Dette resulterte i at vi ble tildelt Fair Play prisen, noe vi er veldig stolte av.

Samarbeid på tvers

For å delta på NM har vi fått økonomisk støtte fra Lions og ellers er Eidsvoll Gatefotball et samarbeid mellom

• Eidsvold Turn Fotball
  • Den Norske Kirke
  • Eidsvoll kommune, v/avd. Rus og psykisk helse

Fakta om Gatefotball

Frelsesarmeens gatefotball ble etablert i 2005 og et av målene er å skape positiv vekst i spillernes liv gjennom fysisk aktivitet og sosiale samlinger.
I løpet av de årene som har gått siden gatefotballen startet opp har mange hundre personer deltatt i NM med sine lokale fotballag, og nesten hundre av disse har fått muligheten til å reise utenlands for å representere Norge i et internasjonalt verdensmesterskap. En betraktelig andel av disse har gitt tilbakemeldinger om at tilbudet har hatt store positive ringvirkninger, spesielt med tanke på minsket rusinntak og faktorer som kan påvirke fysisk og psykisk helse.

De stolte vinnerne av Fair Play prisen

Publisert: 28.05.2019 14:11:52