Nyheter fra kommunalteknikk

I appen kan du abonnere på nyheter fra kommunen. I første omgang er det kommunalteknikk som legger ut nyheter i appen, men etter hvert planlegges det at flere virksomheter tar løsningen i bruk. Ved å abonnere på forskjellige kategorier skal du kunne få pushvarsel på nyheter som interesserer deg.

Tips oss!

I appen så kan du tipse kommunen om saker. Kommer du over et hull i vegen, mørke veglys eller andre forhold? Meld inn saken til oss. Når du har meldt inn en sak kan du følge saken ved at du mottar pushvarsel ved endring i status. Når saken er ferdigbehandlet vil du motta varsel om det.

Selvbetjening

Her ligger det aktuelle temaer hvor du kan få mer informasjon om ved å trykke på knappene. Er det en snarvei du savner her? Send oss en tilbakemelding så kan det hende den er på plass neste gang du sjekker appen.

Min eiendom

Her kan du finne all informasjon om din eiendom. Matrikkelinformasjon, kommunale gebyrer og informasjon om vannmåleren din er blant det du kan finne her.

Vi vil gjerne utvikle appen sammen våre innbyggere!

Vi vil veldig gjerne ha tilbakemeldinger på appen for å gjøre den best mulig for innbyggerne. Dersom det er noe du savner eller syns er bra med appen, send gjerne en e-post til kommunalteknikk@eidsvoll.kommune.no. Alle innspill blir vurdert og du får tilbakemelding på innspillet ditt.

Appen kan lastes ned via Google Play eller Apple App Store.

Publisert: 26.04.2019 08:17:11
Sist endret: 26.04.2019 08:17