Innhold

Stortingets president til Eldredagen i Søndre Samfund, RÅHOLT

«Leve hele livet» er temaet når stortingspresident Tone W. Trøen taler på Eldredagen i Søndre Samfund fredag 28. september. 

Eidsvoll kommunes eldreråd inviterer nok en gang til en storfest på den internasjonale Eldredagen. Teknisk arrangør er Søndre Eidsvoll 60+ - som lover både plass og mat til alle med gratis inngang – bare utlodning. 

Eldrerådet ønsker å fortsette tradisjonen med Eldredagen, både for å samle bygdas eldre og for å informere om aktuelle saker. Trøens tale vil handle om den store, nye eldereformen som bærer navnet «Leve hele livet». 

-Jeg gleder meg til Eldredagen i Eidsvoll, og det blir hyggelig å møte folk på hjemmebane, sier Tone W. Trøen. 

Når eldrerådets leder Arild Sandahl har ønsket velkommen, gir han ordet til konferansier Hans Ekornholmen som vil introdusere et toppet lag av medvirkende i tillegg til selveste Stortingets president – fra Eidsvoll!

Kulturskolen kommer med en musikalsk, god halvtime, og senere blir det kulturelle innslag på rekke og rad. Eldrerådet ønsker også å knytte generasjonene sammen i Grunnlovsbygda på en slik dag, derfor er det mange unge kulturaktører med på festen.

Stortingspresident Tone W. Trøen og leder av Feiring pensjonistforening, Hans Ekornholmen, er klare for den store Eldredagen i Søndre Samfund:

Stortingspresident Tone W. Trøen og leder av Feiring pensjonistforening, Hans Ekornholmen, er klare for den store Eldredagen i Søndre Samfund

Stortingets nye president er Tone Wilhelmsen Trøen fra Eidsvoll – og fredag 28. september er hun gjestetaler på Søndre Samfund:

Stortingets nye president er Tone Wilhelmsen Trøen fra Eidsvoll – og fredag 28. september er hun gjestetaler på Søndre Samfund


Publisert: 19.09.2018 08:07:45
Sist endret: 19.09.2018 08:07