Åpningstider rådhuset

Fra og med 2. januar 2020 får Eidsvoll rådhus lik åpningstid alle dager - også torsdager. Denne dagen stenger vi kl. 1530, slik som de øvrige dagene.

Mandag til fredag klokken 08.00 - 15.30

Kommune-Kari

Kommune-Kari er på jobb døgnet rundt, hele året! Har du spørsmål om kommunale tjenester kan du spørre kommune-Kari. Vet hun ikke svaret? Da kan du gi henne "tommel ned" og gjerne fortelle hva du ønsket svar på! Så vil vi lære henne opp til dette, så sant det er relevant for henne å vite det.

Kontakt utenom åpningstid

Utenfor åpningstid kan man kontakte kommunens vakttelefoner osv

Veg, vann og avløp

De som jobber med VVA (Veg, vann og avløp), er nødt til å være i beredskap utenom normalarbeidstid, se oversikt over vakttelefoner nederst på alle våre sider.

Kommunal veg, vann, avløp: utenom arbeidstid: 900 71 565

Riks- og fylkesveger: 175

Du kan bruke "Min Borgermelding" som du finner ved å gå inn på siden som heter Meld feil

Renovasjon

Har du forresten lastet ned Min Renovasjons-appen? De som har gjort det sier den er genial! Her kan du få varsel om når renovasjonbilen kommer, og du kan melde avvik/feil direkte til oss gjennom appen. Du finner informasjon om den her “Min renovasjon”.

Sosiale medier

Vi håndterer ikke sosiale medier etter arbeidstid. Skal du varsle om noe, eller ha svar på noe utenfor normal åpningstid er det alltid, uansett årstid sikrest å gjøre dette via vakttelefoner (står helt nederst på alle sidene våre), Meld feil, eller “Min renovasjon”.

Vi er glade for alle aktive følgere på Facebook, og setter pris på innspill og engasjement fra dere. Vi ønsker i tillegg presisere at dette er en informasjonskanal, og ikke et sted hvor innlegg blir saksbehandlet. For din egen trygghet om at din henvendelse blir saksbehandlet på en sikker måte og arkivert for fremtiden bør slike henvendelser gjøres til post@eidsvoll.kommune.no.

Gjennom hele året er vi tilgjengelig på vår overordnede facebookside, innenfor normal åpningstid. Her deles nyheter, informasjon og noen av arrangementene i kommunens regi. Disse nyhetene eller denne informasjonen kommer fra våre nettsider, som er vår hovedkanal for informasjon. Ønsker du informasjon om kommunens virksomheter og tjenester, finner du dette her på våre nettsider.

Publisert: 02.01.2020 21:28:03
Sist endret: 02.01.2020 21:28