ER DET NOE DERE LURER PÅ?

Kanskje finnes svarene nedenfor? 🤔❓
Vi skal svare så godt vi kan! Akkurat nå er bibliotekets ansatte i full sving med å få på plass enda flere løsninger, og legge slagplaner for ukene fremover.

Her er svar på noen enkle spørsmål:

1. Er biblioteket åpent?

Nei. I henhold til regionale smitteverntiltak er biblioteket stengt fra 16. mars til og med 11. april.

2. Kan jeg levere tilbake det jeg har lånt?

Ja, bokkassen i gangen er tilgjengelig 8.00-16.00, mandag til fredag.

3. Men hva hvis jeg ikke får levert mellom 8.00-16.00?

Vi skrur av purringer så lenge vi holder stengt. Du kan også fornye dine lån på: https://eidsvoll.bib.no/cgi-bin/m2

4. Finnes det nå noen mulighet for å låne bøker?

Ja. Vi organiserer en takeaway-ordning som gir deg mulighet til å reservere bøker og hente i gangen utenfor biblioteket. Følg med på våre nettsider eller her på Facebook for mer informasjon. Du kan også låne e-bøker via appen Bookbites.

5. Jeg lurer på noe annet!

Kontakt oss gjerne telefon 66 10 72 20, send en e-post til Eidsvoll.Bibliotek@eidsvoll.kommune.no  eller send oss en direktemelding på Facebook (for dere som er der), så svarer vi så godt vi kan. Nettside: www.eidsvoll.kommune.no/bibliotek

Her er svar på det samme som over -  i plakatform

Publisert: 17.03.2021 10:47
Sist endret: 19.03.2021 11:17