Solsiden Aktivitetssenter

Solsiden Aktivitetssenter er et tilbud til deg som sliter med rusavhengighet og/eller psykisk helse. – Til
deg som ønsker å mestre din egen hverdag. – Til deg som ønsker et trygt og godt sted å komme til.

Trenger du noen å snakke med? – Eller et sted der du kan treffe andre som er i samme situasjon som
deg? – Savner du en møteplass med sosialt samvær?

• Hver tirsdag klokken 16.00, kan du komme innom å spise en varm middag, og slå av en hyggelig prat.
    Sted: Myhrersvingen 24, 2080 Eidsvoll

«Back In The Ring», Eidsvoll, er tilstede fra klokken 16.00 til 18.00.

Back in the Ring

«Back In The Ring» (BITR) Eidsvoll, ved Kim Højlo tilbyr gratis yogatimer for rusavhengige:

• Tirsdag klokken 12.00–13.30. Yoga.
    Sted: I lokalet til «Anahata Yoga», Wergelandsgate2, inngang på baksiden.
  • Tirsdag klokken 14.45–15.30. Pust og avspenning.
    Sted: I lokalet til «Solsiden». Myhrersvingen 24.
  • Torsdag klokken 12.00–13.30. Yoga.
    Sted: I lokalet til «Anahata Yoga», Wergelandsgate2, inngang på baksiden.

Back in the Ring er for deg som ønsker å gjøre et comeback i livet. – Back in the Ring er for deg som ønsker å ta tak i livet, og forstår at du må gjøre jobben sjøl. –  Back in the Ring er et nasjonalt tilbud om ukentlig yoga klasser. – Vårt mål er å hjelpe deg med å slutte, eller trappe ned på rus og medisiner.

Har du ønsker eller ideer til aktiviteter

Frivilligsentralen i Eidsvoll kommune er prosjektleder for dette nye tilbudet i Eidsvoll. – Prosjektet samarbeider på tvers mellom det offentlige og ulike lag og foreninger. Vi har flere med både fra kommunen og fra frivillige organisasjoner. – Har ditt lag eller forening en idé som kan være med å utvikle dette prosjektet, ta kontakt! – Vi ønsker flere med på laget.

Her kan det komme mer aktivitet. Har du ønsker eller ideer til aktivitet, engasjer deg i prosjektet så ser vi hva vi kan få til sammen. Prosjektet er hele tiden i utvikling og at vi oppdaterer denne web-siden med nye aktiviteter.

«Back in the ring» ved Kim Højlo er nystartet i Eidsvoll og bidrar med et helt nytt tilbud.

Se egen plakat.

Ønsker du å benytte deg av tilbudet, møt opp på Solsiden på tirsdager kl.16.00 eller på Anahata Yoga i Eidsvoll. – Du kan også stikke innom Frivillligsentralen hvis du ønsker mer info om tilbudet.

Publisert: 22.10.2020 17:26:15
Sist endret: 26.10.2020 21:23