Invitasjon til folkemøte om hverdagsmestring!

Eidsvoll kommune, Helse og bistand ved avd Folkehelse, fysio- og ergoterapi inviterer innbyggere, politikere og ansatte til folkemøte om hverdagsmestring.

Hverdagsmestring er et satsingsområde i kommunens vedtatte Strategiplan for helse- og omsorgstjenester 2018-2028; Mestring og muligheter – hele livet. Planen legger opp til en kultur- og holdningsendring med satsing på mestring og tidlig innsats.

Målsettingen er å implementere hverdagsmestring som tankesett i hele kommunen, deriblant også blant kommunens innbyggere. Vi ønsker å invitere til informasjon, opplysning og utveksling av tanker og erfaringer rundt temaet.

• Hva er hverdagsmestring?
  • Hva er viktige hverdagsaktiviteter for dere?

Folkemøtet finner sted

Onsdag 5. februar 2020, kl. 18-21 på Badet kulturtun.

Nils Erik Ness, forbundsleder i Norsk ergoterapeutforbund, vil innlede kvelden med et engasjerende innlegg om hverdagsmestring.

Velkommen til en kveld med gode diskusjoner, opplysning og inspirasjon!

Enkel servering.

Program for kvelden

• kl 18.00 Velkommen v/Stine og Elisabeth
  • kl 18.15 Introduksjon til hverdagsmestring v/ Nils Erik Ness, forbundsleder i Norsk Ergoterapiforbund