Det er for tiden forsinkelser ved innsamling av husholdningsavfall. I hovedsak handler dette om rutene 9XX – restavfall og 2XX – papir/plast. Det jobbes for at rutene skal være ajour innen utløpet av uke 6. Eidsvoll kommune varsler berørte abonnenter per sms med ny tømmedag.

Det er meldt krevende vær til helgen i form av regn med omslag til frost påfølgende uke, hvilket vil påvirke føreforholdene. Det må derfor forventes noe forsinkelse ved avfallsinnsamlingen. Ved større forsinkelser vil Eidsvoll kommune varsle berørte abonnenter via sms.

Er ikke avfallet hentet hos deg?

Eidsvoll kommune har en app hvor du kan melde inn avviket. Avviket blir sendt til renovatør for utbedring fortløpende. I appen kan du også få informasjon om kommende tømmedatoer for din adresse. Denne kan du laste ned fra Google Play eller Apple Store.

Publisert: 06.02.2019 12:49:05
Sist endret: 06.02.2019 12:49