Innhold

Kulturskolen 2018/2019

Kulturskolen har et bredt tilbud innenfor musikkopplæring og estetiske fag. Vi har mange dyktige pedagoger og elevene våre er delaktige i en rekke arrangementer gjennom skoleåret!

Ny elev eller har du prøvd tidligere?

Nå ønsker vi deg velkommen som ny elev! Du kan ha store musikalske drømmer eller bare et ønske om å lære et instrument. Kanskje du har gått på kulturskolen før, men vil prøve noe nytt? Vi kan nevne tilbud som sang/vokal, kor, instrumenter av "alle" slag, elektronisk musikk, visuell kunst m.m. Sjekk tilbudene våre nedenfor. 

Er du helt ny, f.eks mellom 5-8 år?

For deg som er helt ny, i alderen 5-8 år, anbefaler vi Kulturhjulet. Her er det mye lek og moro! Du får prøvd de fleste instrumenter og disipliner innenfor kulturskolen og blir godt kjent med flere av våre lærere!

Undervisning i SFO-tiden

Kulturskolen tilbyr undervisning i skolens SFO-tid. Tilbudene blir opprettet hvis mange nok søker. 

Mer om tilbudene våre

Les mer om tilbud, priser og innmelding her på våre sider. 

Undervisningstilbudet

Priser og påmelding

Bilder som både illustrerer og viser tilbudene 

Bildet viser et trommesett - slagverkBildet viser en gutt som synger i mikrofonBildet viser en saksofon og et notearkBildet viser en jente som spiller fiolinBildet viser månedens kunstverk for april 2018Bildet viser månedens kunstverk for februar 2018Bildet viser månedens kunstverk for mai og juni 2017Bildet viser månedens kunstverk for november 2016


Publisert: 25.05.2018 07:50:00
Sist endret: 25.05.2018 09:47