Elevene på 1. - 4. trinn vil fra og med 27 april få opplæringen på skolen.

Vi planlegger nå for å ta i mot elevene, og følger veileder om smittevern for barnetrinnet. Utdanningsdirektoratet har publisert informasjon til foresatte, og skolen har også sendt ut infoskriv foresatte på 1.- 4. trinn angående oppstarten.

Om det er foresatte som ikke ønsker å benytte seg av SFO for sitt barn, er det fint om det gis beskjed til daglig ansvarlig på SFO på mail: ine.andreassen@eidsvoll.kommune.no, eller som melding i Visma.

Elevene på 5. - 7. trinn vil fortsatt få opplæring hjemme, og få sine oppgaver via Teams. Spørsmål om undervisningsopplegg rettes til kontaktlærer. De som ønsker å bytte bøker eller hente utstyr tar kontakt i forkant på tlf: 66 10 73 60 for å gjøre avtale.

Foresatte som arbeider i kritisk samfunnsfunksjon kan få tilbud om skoleplass for barn under 12 år. Dette gjelder også barn med særskilte omsorgsbehov. Les mer om dette på regjeringes side: Liste over kritiske samfunnsfunksjoner.  Ta kontakt med rektor: margrethe.steinholt@eidsvoll.kommune.no ved eventuelle behov.

Publisert: 21.04.2020 09:46
Sist endret: 06.07.2020 09:16