Svømmende barn

KOM OG SVØM: Med gratisbading på Råholt Bad kan elevene drive masse vanntilvenning i tillegg til å øve eller vedlikeholde svømmeteknikk, som vil komme svømmeundervisningen i skolen til nytte.
For å unngå kø under FØRSTEgangsregistreringen, så anbefales det å komme på en hverdag fremfor en travel lør- eller søndag!

Siden 2017 har Eidsvoll kommune tilbudt gratis årskort på Råholt Bad for elever på tredje trinn.  Nå får 1.-2. klassingene samme mulighet.

Navnelistene på plass, så begynn svømmingen!

Årskort gis til elever i Eidsvoll kommunes skoler samt Steinerskolen Eidsvoll.
Oppdaterte elevlister er på plass, så svømmingen kan begynne!
Ordningen er personlig.  Hver enkelt elev registreres med navn og foto på Råholt Bad, og betaler kun en egenandel på kr 100 for det personlige chiparmbåndet.  Det kan kodes om til klippe- eller sesongkort etter gratisperioden.
Elevene gis gratis adgang for ett skoleår om gangen, som vil si at de som henter ut chiparmbånd nå får gratis adgang til og med siste skoledag 17. juni.  I august vil eksempelvis nåværende 1. klassinger registreres som 2. klassinger for skoleåret 2022-2023.
På grunn av flere stengtperioder under koronapandemien har elever som gikk i 3. klasse i forrige skoleår fått utvidet tilbudet til å også å gjelde 4. klassetrinnet 2021-2022.

Bli trygg i vann!
Med gratisbading på Råholt Bad kan skoleelever drive masse vanntilvenning i tillegg til å øve eller vedlikeholde svømmeteknikk, som vil komme svømmeundervisningen i skolen til nytte.
Råholt Bad minner om at barn under 10 år aldri må bade alene uten å bli passet på av en voksen.
For å ivareta sikkerheten må alle barn og ungdom under 18 år, som ikke kan svømme, være i følge med en ansvarlig voksenperson som er med i bassenget.

Vel møtt til mange hyggelige og trygge bade- og svømmeturer på Råholt Bad!

Publisert: 17.01.2022 12:33:34
Sist endret: 19.01.2022 15:15