Synkedukker

Nytt skoleår betyr ny stor elevgruppe som kan nyte godt av Eidsvoll kommunes satsing for å få opp svømmeferdigheten i grunnskolen.

Øve vanntilvenning og teknikk før skolesvøm
Med gratisbading på Råholt Bad kan elevene drive masse vanntilvenning i tillegg til å øve eller vedlikeholde svømmeteknikk, som vil komme svømmeundervisningen i skolen til nytte.
Den enkelte eleven registreres med navn og foto i billettsalget på Råholt Bad, og betaler kun en egenandel på kr 100 for det personlige chiparmbåndet, som kan kodes om til klippe- eller sesongkort etter gratisperioden.

Fokus på sikkerhet
Råholt Bad minner om at barn under 10 år aldri må bade alene uten bli passet på av en voksen. For å ivareta sikkerheten må barn og ungdom under 16 år, som ikke kan svømme, være i følge med en ansvarlig voksenperson som er med i bassenget.

Ordningen ble først gitt til elever i 3. klasse for skoleåret 2017/2018. Tilbudet gis elever i Eidsvolls kommunale barneskoler og Steinerskolen Eidsvoll, begrenset til elever som Råholt Bad har bekreftet navneliste på.

Vel møtt til mange hyggelige bade- og svømmeturer på Råholt Bad!

Publisert: 25.08.2019 14:55:37
Sist endret: 25.08.2019 14:55