Informasjon om vaksinering med andre dose i Eidsvoll

Kommunen har løpende dialog med Folkehelseinstituttet (FHI) og får stadig ny informasjon om dosetildeling og organisering av vaksinasjonsprogrammet.

Vaksinasjonsplan Eidsvoll - andre dose

Vår vaksinasjonsplan innebærer nå at alle i Eidsvoll vil få sin andre dose innen utgangen av september.

Flytting av time for andre dose

Vi vil i liten grad flytte innbyggernes time til andre dose. Det er flere grunner til dette, først og fremst organisatoriske.

Vaksinestasjonen vil henvende seg direkte til enkelte innbyggere, etter en prioriteringsliste, for flytting av andre dose når det er nødvendig for å bruke opp tildelte doser.

Har du ikke fått første dose?

Vi er glade for den gode oppslutningen om vaksinasjon og ønsker fortsatt alle som ikke har mottatt første dose velkommen til å ringe vaksinestasjonen på 66107358 eller 66107359 for å booke time.

Samleside om koronasituasjonen i Eidsvoll

Publisert: 04.08.2021 09:11