Innhold

Synkedukker

1-METERSREGEL: Personer i samme hustand kan stå tett som dette, mens andre må holde avstand på minst 1 meter.  


Det er ikke forhåndsbestilling eller reservering av plasser på Råholt Bad, men registering av navn, telefon og/eller epost ved billettsalget, i tilfelle behov for smittesporing.  Navnelistene makuleres etter 10 dager.

Maksantall i badstuer og bassenger
Alle badstuer, boblebad og bassenger er merket med maksantall.  
Råholt Bad legger til rette for at alle gjester kan overholde 1-metersavstandsregelen, men vil poengtere at ansvaret ligger hos hver enkelt gjest, slik det er i samfunnet for øvrig.  Personer i samme husstand kan naturligvis fravike avstandsregelen.

Spriting og renhold
Alle gjester bes sprite hendene ved ankomst.  Det står dispensere ved billettdisken, og ved inngangen til garderobene. 
Renholdet ved badet er intensivert, blant annet ved at mye brukte overflater vaskes og desinfiseres ofte.

Køordning uten fortrinnsrett
Ved stor pågang, spesielt i helger og på skoleferiedager, må det forventes kø.  Det ordnes med købilletter.  Så snart noen gjester går ut, så slippes nye gjester inn.
Badegjester med klippekort eller sesongkort har ingen fortrinnsrett ved fullt bad.  Er det kø, så må alle vente på sin tur!
Det er begrenset sitteplasser i kafeen og plass ved inngang og badebutikk, så noen må belage seg på å vente ute når trykket er størst.
Hvis det erfaringsmessig er stappfullt i 11-tiden, så kan et tips være å legge turen hit enten tidligere eller senere. 

Råholt Bad er dimensjonert for 300 personer om gangen. Av smittehensyn ble tallet senket til 200 i juni-september, og nå sist til 180 fra 19. september.

Råholt Bad ber om forståelse for tiltakene som gjøres i sammenheng med dugnaden mot koronasmitte, og oppfordrer alle til å bidra på beste måte.


Publisert: 18.09.2020 11:01:56
Sist endret: 24.06.2021 12:36