Innhold

Hjelp NAV å finne han eller henne!

Rundt 15 000 mennesker er delvis eller helt uten arbeid grunnet helseproblemer eller arbeidsledighet på Øvre Romerike i dag. Noen har nedsatt psykisk og fysisk helse, andre har lite utdanning, språkutfordringer eller andre vansker med å få seg jobb.

For å hjelpe flest mulig ut i jobb er NAV avhengig av sjefer, ledere og arbeidsgivere som våger å gi mennesker en sjanse, sier Lise Andersen, NAV-leder i Eidsvoll.

NAV-leder, Lise Andersen 

Heldigvis finnes det sjefer på Øvre Romerike som er god på inkluderende rekruttering, har mot til å gi sjansen til de med hull i CV-en, og som har evne til å skape et godt og inkluderende arbeidsmiljø. En raus sjef er også en som har tillit til sine ansatte. En som klarer å romme mennesker og arbeidstakere som er litt annerledes enn seg selv, og som gjør de ansatte gode.

Nominer på Facebook

– Kjenner du en raus sjef på Øvre Romerike? Frem til 29. oktober kan du nominere vedkommende på Facebooksiden vår, sier Lise.

Vær med på jakten, og nominer han eller henne på vår Facebook-side nå! 

Rundt 15 000 mennesker er delvis eller helt uten arbeid grunnet helseproblemer eller arbeidsledighet på Øvre Romerike i dag. Noen har nedsatt psykisk og fysisk helse, andre har lite utdanning, språkutfordringer eller andre vansker med å få seg jobb.

– For å hjelpe flest mulig ut i jobb er NAV avhengig av sjefer, ledere og arbeidsgivere som våger å gi mennesker en sjanse, sier Lise Andersen, NAV-leder i Eidsvoll.

Vær med på jakten, og nominer han eller henne på vår Facebook-side nå! 

https://www.facebook.com/rausesteovre 


Publisert: 11.09.2017 07:00:00
Sist endret: 11.09.2017 07:54