Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Stor pågang på telefon

Vi er her for å hjelpe deg, men pågangen er stor per telefon. Den hurtigste måten å få hjelp på er å sende en henvendelse til gebyr@eidsvoll.kommune.no. Mange telefonhenvendelser forsinker saksbehandlingen og det tar lengre tid å svare ut hver enkelt.

Sjekk også ut denne før du sender oss en henvendelse, kanskje finner du svar her - Ofte stilte spørsmål

Avregning av 2018 og forskuddsbetaling for 1. termin 2019

I disse dager sendes faktura for kommunale eiendomsgebyrer ut. Denne fakturaen er en avregning av fjoråret og forskuddsbetaling for 1. termin av inneværende år i én og samme faktura. Avregningen er knyttet til vannmåleravlesningen du sendte inn før jul.

Spørsmål til fakturaen? Svar kan finnes her

Har du spørsmål om fakturaen din eller innholdet i den?
Svarene kan du kanskje finne under Ofte stilte spørsmål (OSS) som gjelder vann og avløp. Her har vi besvart aktuelle og ofte stilte spørsmål knyttet til kommunale gebyrer. I tillegg finnes en detaljert forklaring til alle linjene i fakturaen. Dersom du ikke finner svaret ditt her kan du sende en mail til gebyr@eidsvoll.kommune.no.

Illustrasjonsbilde av en faktura i en konvolutt

Publisert: 25.02.2019 19:57:23
Sist endret: 25.02.2019 19:57