Stor pågang på telefon

Vi er her for å hjelpe deg, men pågangen er stor per telefon. Den hurtigste måten å få hjelp på er å sende en henvendelse til gebyr@eidsvoll.kommune.no. Mange telefonhenvendelser forsinker saksbehandlingen, og det tar lengre tid å svare ut hver enkelt.

Sjekk også ut denne før du sender oss en henvendelse, kanskje finner du svar her - Ofte stilte spørsmål

Avregning av 2020 og forskuddsbetaling for 1. termin 2021, samt eiendomsskatt for 1. termin 2021

I disse dager sendes faktura for kommunale eiendomsgebyrer ut. Denne fakturaen er en avregning av fjoråret, forskuddsbetaling for 1. termin av inneværende år og eiendomsskatt for 1. termin 2021 i én og samme faktura. Avregningen er knyttet til vannmåleravlesningen du sendte inn før jul.

Spørsmål til fakturaen? Svar kan finnes her

Har du spørsmål om fakturaen din eller innholdet i den?
Svarene kan du kanskje finne under Ofte stilte spørsmål (OSS) som gjelder vann og avløp. Her har vi besvart aktuelle og ofte stilte spørsmål knyttet til kommunale gebyrer. I tillegg finnes en detaljert forklaring til alle linjene i fakturaen. Dersom du ikke finner svaret ditt her kan du sende en mail til gebyr@eidsvoll.kommune.no

Publisert: 15.02.2021 12:00:10
Sist endret: 18.02.2021 13:19