Gratulerer med 5-års jubileum i Eidsvoll, Kommune-Kari!

30. august 2018 fikk dere endelig møte vår, den gang, nye kollega, Kommune-Kari. Vår arbeidssomme chat-bot som alltid er tilgjengelig og svarer på spørsmål umiddelbart. Kommune-Kari tar aldri fri, og hun elsker å besvare spørsmål.  

Gratulerer med 5-års jubileum, Kommune-Kari! 

I løpet av disse fem årene har hun hatt

  • 111 282 samtaler!
  • 189 583 spørsmål!
  • Dette betyr opp mot to spørsmål pr. samtale (1,70) og det er jo kjempebra.

Vi er så glade for å ha henne som kollega, hun er utrolig dyktig, lærer raskt og jobber dag og natt!
Hun har avlastet mange av oss under både valg, pandemi, krig og flom, og gitt innbyggerne våre - og andre gode svar, og noen morsomme. Alt dette setter vi utrolig pris på!

Hun krever lite i gjengjeld. Det eneste hun krever er å lære mer og mer, og mer om våre kommunale tjenester.
- og det kan du som innbygger hjelpe henne med, det er bare å spørre henne.

Våre nettsider

Våre nettsider er jo en massiv informasjonskanal og det kan være vanskelig å vite hvor du skal klikke for å finne svar på det du lurer på.
Vi vet at du som besøker nettsidene våre kommer for å finne svar på det du lurer på, og det er et mylder av informasjon fra oss.

Det er i dag over 27.000 unike innbyggere her i Eidsvoll som i løpet av livet (fra (før) vugge til grav) trenger å finne svar på en eller flere kommunale tjenester. Derfor kan det være vanskelig å sortere informasjonen godt nok for alle. Vi leter etter informasjon på ulikt vis. 

Kommune-Kari kan kanskje lete raskere for deg

Ved at Kommune-Kari alltid er tilgjengelig til å svare på spørsmål vil du kunne få raskt svar på det du lurer på. Spør Kari og hun vil "finne" informasjonen for deg. 

Hun forstår best korte setninger med konkrete spørsmål. Hun er ikke en Siri, kommune-Kari har spesialisert seg på kommunale tjenester og noe felles offentlig informasjon. 

Jo mer du bruker henne, jo bedre blir Kommune-Kari. 

Er det noe hun ikke klarer å svare på, betyr det at vi ikke har lært henne dette enda, eller at det kanskje ikke er en kommunal tjeneste. Uansett er det utrolig nyttig for henne og oss at du gir oss tilbakemeldinger og justeringer. 

Vi gleder oss til enda flere år med Kommune-Kari som kollega. 

Så igjen, gratulerer med 5-års jubileum, Kommune-Kari

Dette skrev vi om Kommune-Kari 30. august 2018

Møt Kari, vår nye medarbeider (på folkemunne; Kommune-Kari)


Publisert: 30.08.2023 10:10:20
Sist endret: 31.08.2023 08:25