Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

illustrasjon - kompetansebroenTirsdag 9. mai klokken 13.30 var det duket for lansering av Kompetansebroen på Øvre Romerike. Lanseringen skjedde i rådhuset, kommunestyresalen.

Lanseringen skulle være en presentasjon av Kompetansebroen samt en idédugnad for hvordan vi på Øvre Romerike kan bruke den best mulig.

Målgruppen for arrangementet var ledere og fagansvarlige i helse- og omsorgstjenestene på Øvre Romerike, samt alle andre interesserte også.

"En god helsetjeneste er avhengig av at vi deler kompetanse, og vi har mye å dele. derfor har 21 kommuner, 3 bydeler, 2 utdanningsinnstitusjoner og Ahus sammen bygget en kompetansebro. Dette er et nettsted hvor man kan dele informasjon, opplæring og mye mer for å skape en enda bedre helsetjeneste for pasientene våre."

Kontaktperson for kommunene på Øvre Romerike har vært/er: Trine Knobel - Ullensaker kommune

et veldig utydelig mobilbilde av fremførerne, tatt av en deltager

Publisert: 10.05.2017 10:56:08
Sist endret: 10.05.2017 10:56