Svømmende dykkebarn

Eidsvoll kommunes årvisse storsatsing med gratisbading for 3. klassinger på Råholt Bad skulle rutinemessig avsluttes samtidig som elevene gikk i sommerferie, men blir i år forlenget til og med søndag 23. august som følge av at badet måtte holde stengt i perioden 12.03.-14.06. under Norges dugnad mot koronasmitte.

Fast ordning siden 2017

Gratissvømmeordningen ble første gang gitt til elever i 3. klasse for skoleåret 2017/2018, og har siden vært en gjenganger til elevene i Eidsvolls kommunale barneskoler og Steinerskolen Eidsvoll.  Formålet er å gi barna masse tid til vanntilvenning, bading og svømming, som kan resulterere i at de blir trygge  og glade i det våte element.
Vanntilvendte barn er gull verdt når det kommer til skolesvømmingen, for da kan det fokuseres mest på teknikk og læremål fremfor ren vanntilvenning.

Vel møtt til mange hyggelige bade- og svømmeturer på Råholt Bad i sommer!

Publisert: 08.06.2020 13:36:25
Sist endret: 24.06.2021 12:24