Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Vennskap og miljø er fellestema for alle skolene i Eidsvoll kommune.

Elevrådet ved Råholt skole startet prosjektet den 10.01.2019 med informasjon til elevene ved skolen. I løpet av januar skal elevene ha en vennskapsuke, samt ha fokus på miljø (ta vare på naturen). Trinnene kan samle inn plast, ha fokus på gjenbruk og lage Råholt skoles miljøavtale. Resultatet av arbeidet legges fram i Ungdommens kommunestyre den 7. februar.

Bildet er publisert etter samtykke med foresatte.

Godt i gang med miljøoppgaven

1.trinn har lært å sortere hva som er restavfall, plast, metall og papir. I klasserommet har de laget en utstilling, og i garderoben henger mange fine påminnelser til oss alle i form av tegninger.

Søppelhval på 3 x 2 meter

6.trinn har hatt fokus på bærekraftig utvikling og hvilke utfordringer plast i havet påvirker livet der. De har laget en kjempehval som dessverre er fylt av all tenkelig plastsøppel.

Publisert: 11.01.2019 13:09:18
Sist endret: 11.01.2019 13:09