Innhold

Avfallskalenderen 2019

Avfallskalender for 2019 har vært klar en stund og du har sikkert allerede fått den i postkassen din?

Hvis ikke kan du laste den ned her ØRAS avfallskalender 2019 Eidsvoll.pdf

Last ned appen «Min Renovasjon»

Går du lett i surr om når avfallet skal hentes eller hvordan søpla di skal sorteres? Med sortering av papir, plast og restavfall i forskjellige dunker og poser, er det neimen ikke lett å huske hva som blir hentet når. 

Appen "Min Renovasjons", løser dette for deg. De som allerede har lastet den ned, sier den er genial! Her kan du få varsel om når renovasjonsbilen skal komme og du kan melde avvik/feil direkte til oss gjennom appen. Du finner ytterligere informasjon om den her Min renovasjon - Eidsvoll

Bevegelige helligdager

Det vil alltid være utfordringer når det gjelder tømming, både når det gjelder bevegelige helligdager og når det gjelder faste helligdager. Slik er det også i Appen.

Er det kjente forskyvninger av hentedager vil vi informere om dette her på våre nettsider. Er det uforutsette hendelser som skjer ved enkelte ruter vil abonnentene få sms-varsel om dette, så sant du ikke har reservert deg mot dette.  

Avfall og gjenvinning generelt for oss i Hurdal, Nannestad, Ullensaker og Eidsvoll 

Du finner også informasjon om avfallskalenderen og andre relevante saker på www.oeras.no sine sider

Avvik 

Det forekommer stadig avvik når det gjelder tømming. Dette kan ha mange årsaker, både menneskelige og materielle. Det er viktig for alle parter at avvik meldes, og dette gjøres raskest og best i Appen "Min renovasjon", eller direkte til kommunalteknikk@eidsvoll.kommune.no


Publisert: 03.01.2019 13:41:34
Sist endret: 03.01.2019 13:41