Munter Sport & Gastro Bar har hatt besøk av en gjest som var smittet med koronaviruset.

Fredag 9. juli hadde Munter Sport & Gastro Bar besøk av en gjest som var smittet med koronaviruset. Som følge av dette er det behov for karantenetiltak for andre gjester i lokalet.

Kommuneoverlegen har bestemt følgende karantenetiltak i samråd med FHI:

• Alle gjester ved baren i tidsrommet fra klokken 20.00 til klokken 22.15 må i smittekarantene fra 9. juli og kan teste seg ut av karantene den 16. juli
  • Gjester som er fullvaksinert er fritatt fra smittekarantene

Saken er en påminnelse om viktigheten av å fortsatt ta hensyn til smittefaren knyttet til koronaviruset og å etterleve råd og veiledning som blir gitt til smittede og eksponerte fra kommunens smittesporingsteam.

Publisert: 10.07.2021 11:04
Sist endret: 10.07.2021 12:57