Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Sikker innsending av post/dokumenter til oss.

Nå kan du sende sikker digital post til kommunen Eidsvoll kommune har lagt til rette for at du enkelt kan sende oss brev og dokumenter på en trygg måte, selv om opplysningene er unntatt offentlighet.

Sikker innsending

e-post er ikke en sikker måte å sende post på.

Mange sender inn dokumenter til kommunen via e-post. e-post er en usikker kanal som enkelt kan hackes og flere eposter kan også stoppes i bedriftes spamfilter. Ved å benytte dette skjemaet vi nå presenterer, kan du nå sende inn dokumenter via en sikker kanal.

Trygt, sikkert og enkelt - bruk den!

Vi oppfordrer både privatpersoner og virksomheter til å benytte denne måten å sende dokument trygt inn til oss. Her kan du også sende både dokumenter og beskjeder som inneholder sensitive opplysninger.
Etter å ha logget inn med din elektroniske ID vil du bli ført videre inn i et kontaktskjema som er enkelt å fylle ut.
Dette kontaktskjemaet er knyttet direkte opp mot vårt arkivsystem og din henvendelse vil derfor bli overført direkte på en meget trygg måte.

Du får en kvittering på at du har sendt til oss, og vi får det trygt og sikkert direkte inn i det systemet det hører hjemme.

Hvordan sende inn?

• Åpne via denne lenken - Sikker innsending
  • Du må logge inn med personlig elektronisk id (Minid, bankid, bankid på mobil, buypass id smartkort eller buypass id mobil).
  • Velg om du er privatperson/innbygger (fødselsnr.) eller om du representerer en virksomhet (org.nr).
  • Alle obligatoriske felt er merket med *
  • Gi en klar beskrivelse av forsendelsen din i kommentarfeltet.
  • Har du fått et saksnummer av oss, vennligst legg inn dette i feltet «Tittel» sammen med tittel på innsending.
  • Eksempel: «2018/3265 – Byggesak»
  • Husk å laste opp relevante vedlegg.
    Godkjent filformat er pdf, png, jpeg, tiff, xml, text, mpeg video, mp3 og wav.
  • Klikk på «Send forsendelse», du mottar så en kvittering på mail.

Forsendelse av dokumenter som er unntatt offentlighet
Tjenesten er godt egnet til å sende inn dokumenter som er «unntatt offentlighet». Forsendelsen blir kryptert og avsender må identifisere seg ved hjelp av ID-porten. Filene i forsendelsen vil bli lagret direkte i kommunens sak/arkivsystem.

Du skal ikke bruke skjemaet hvis:

All vår kontaktinformasjon ligger til enhver tid under Kontakt oss, øverst på alle sider

Publisert: 14.02.2019 10:43:21
Sist endret: 14.02.2019 10:43