NM-kvalik i sklie

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Logo til NM i vannsklie
Råholt Bad arrangerer NM-kvalik i vannsklie fredag 3. februar kl 18.00.Små og store lokale helter vil for femte gang kjempe om plass i norgesmesterskapet i vannsklie. Landsfinalen er på Dampsaga Bad & Gym lørdag 18. mars 2017.

Tidligere Råholt-vinnere

• 2013: Ole Gunnar Holter
  • 2014: Ole Gunnar Holter
  • 2015: Roger Råholt Slaatbraaten
  • 2016: Glen Tommy Ruud (1.) og John Rønning (2.)
  • 2017: ???

Tre klasser
Det skal konkurreres i barne- og ungdomsklasse 10 til 16 år, kvinneklasse og herreklasse.
De raskeste i hver klasse går til finalen i «Åpen klasse».  Vinneren av åpen klasse blir NM-deltaker.

Tidsskjema
Kl 17.00: Påmeldingen starter
Kl 17.30-17.50: Prøveskliing for deltakerne (stengt for andre)
Kl 18.00: Konkurransen starter med de yngste.  Deretter er det kvinner og menn.  Etter innledende runder går de raskeste til finale i «Åpen klasse».

Sklia er 50 meter lang, til tross for at den er grønnmerket.
Sittestilling er ikke å anbefale.  Derimot anbefales det å ligge med kun hæler og skulderblader mot underlaget, altså med minst mulig kontaktflate.  God fart oppnås når det i tillegg tas i skikkelig ved start.
Barn og ungdom sklir først. Dernest er det kvinner over 16 år, og til slutt menn over 16 år.
Alle får tre forsøk.  De beste fra hver klasse går til finalen i «Åpen klasse», hvor det sklis to ganger.
Råholt Bad sender de to raskeste deltakere fra «Åpen klasse» til norgesmesterskapet i Steinkjer.
Råholt Bad spanderer fly, tog og opphold for deltakerne.  Hvis gull- eller sølvvinneren ikke vil reise, går tilbudet til den neste på resultatlisten.

Klipppekort i premie
Den raskeste i hver av de tre klassene fra innledende runder vinner et 12-klippskort i premie.  Klippekortene har to års gyldighet.
NB! Det kjøres en felles voksenklasse hvis ett kjønn ikke stiller med flere enn tre deltakere.

Ta med venner og møt opp til fartsfylt og våt fredagsmoro!

Publisert: 25.01.2017 13:28:27
Sist endret: 25.01.2017 13:28