Nominasjon til Frivilligprisen 2017

Eidsvoll kommune søker kandidater til årets frivillighetspris.

Hvem fortjener Frivillighetsprisen

Frivillighetsprisen er innstiftet av Eidsvoll Frivilligsentral i samarbeid med Eidsvoll kommunens ordfører.

Prisen ble innstiftet og utdelt første gang i 2013. – Det er Frivilligsentralens styre som bestemmer hvem som skal få prisen. Prisen vil overrekkes i forbindelse med den internasjonale Frivillighetsdagen 5. desember på et egnet arrangement som Eidsvoll frivilligsentral har ansvar for.

Hensikten med prisen er å sette fokus på frivillig aktivitet og å berømme en person som gjennom året har utmerket seg med frivillig engasjement eller på annen måte gjort en innsats for lokalsamfunnet. Innsatsen kan ha foregått over tid, eller i et tidsavgrenset prosjekt.

Innkomne forslag vil bli behandlet av styret i Eidsvoll frivilligsentral og representanter fra Eidsvoll kommune.

Frivilligprisen består av gave og blomster. Den tildeles samme person bare en gang.

Fristen for nominasjon er 15. november.

Se: Frivilligsentralen – Frivilligprisen – WEB-side

Internasjonalt dag for frivillig arbeid

Dagen ble opprettet i 1992 og markeres for alle dem som gjør en frivillig innsats i lokalsamfunn verden over.

Frivilligdagen 5 desember skal vise fram den viktige innsatsen frivillige bidrar med hver dag gjennom individuell innsats, initiativer i lokalsamfunnet og frivillige organisasjoner for å stimulere til enda mer frivillig aktivitet.

Publisert: 12.09.2017 11:59
Sist endret: 12.09.2017 11:59

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?