Innhold

Når NRK Sommertoget stopper på Eidsvoll stasjon vil ordfører, John-Erik Vika, ønske NRK Sommertoget og hele Norge velkommen til Eidsvoll. Det vil være aktiviteter av forskjellig art både ved ankomst formiddag og ut over dagen. 

  

Vi oppfordrer rett og slett alle som har mulighet å møte opp for å lage liv og røre, både ved ankomst stasjonene Dal, Bøn og i forbindelse med hovedstoppet i Eidsvoll og kveldsarrangementet der. Ta med godt humør og fint vær! 

Arrangementet ved Eidsvoll stasjon

Her blir det aktiviteter og stands i regi av lokalt kulturliv, blant annet et prosjektkor sammensatt av alle korene i Eidsvoll, Eidsvoll 1814, Loftet, Lesja Gård, Bygdetunets Venner, Gårds- og Bygdemat, veteranbilklubben, Feiringspelet, Eidsvold Turn Fotball, Røde Kors m.fl.

 

NB! Husk å vise forsiktighet ved og rundt toglinjen. Alle andre tog går som planlagt. Eidsvoll stasjon er stengt for ordinær parkering denne dagen, og vi oppfordrer alle til å parkere i sentrum, Badet Kulturtun e.l. og gå til stasjonsområdet. 

 

Lørdag 22. juli ankomsttider, Dal, Bøn og Eidsvoll stasjoner

  • Kl. 13.10: Sommertoget ankommer Dal stasjon og blir stående i 10 minutter
  • Kl. 13.30: Sommertoget ankommer Bøn stasjon og blir stående i 10 minutter
  • Kl. 13.50: Sommertoget ankommer Eidsvoll stasjon - ønskes velkommen av ordfører, John-Erik Vika.
  • Kl. 21.30: Direktesending fra Eidsvoll stasjon - regisseres av Sommeråpent og programledere for kvelden er - Silje Nordnes og Christian Strand. 

Perla og Fantorangen 

Perla og Fantorangen kommer med toget og NRK har aktiviteter for både barn og voksne. Perla og Fantorangen gleder seg til å hilse på barna som har møtt opp og til å bli med på selfies hvis noen ønsker det. Om kvelden kommer de ut igjen ca. kl. 19.30, men de må legge seg ca. kl. 20.30.De tar også i mot smokker om det er noen barn der ute som har lyst til å slutte med smokken sin! 

 

Se NRKs linker for mer informasjon:

https://www.nrk.no/sommer/sommertogets-komplette-reiserute
https://www.nrk.no/sommer/


Publisert: 03.07.2017 14:31:54
Sist endret: 19.07.2017 22:32