Ny fremføringsarena i Sørbygda for kulturlivet

Gratis testperiode for lokalt kulturliv i auditoriet på Råholt ungdomsskole

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Topp moderne lys- og lydanlegg på RUSK

Endelig er kommunens splitter nye og topp moderne lys- og lydanlegg installert i auditoriet på Råholt ungdomsskole. Det er investert 3 millioner i anlegget, bedre anlegg enn dette blir det ikke, nå mangler vi bare å ta det i bruk!

Kultur inviterer nå inn lokalt kulturliv til å teste fasilitetene i en testperiode 6. – 19. mars etter kl. 16.00 hvor vår lydtekniker Hugo Alvarstein kan bistå etter ønske. Leie av lokalet har de samme prisene som Panorama, men i testperioden vil det ikke faktureres for bruken da vi ønsker at kulturlivet skal oppdage RUSK som fremføringsarena, og vi samtidig kan få fininnstilt justeringene på anlegget til det beste for fremtidig bruk.

Dersom dere ønsker å legge en øvelse eller en konsert til denne perioden tar dere direkte kontakt med Hugo Alvarstein. hugo.alvarstein@eidsvoll.kommune.no tlf. 90 47 94 75

Det er førstemann til mølla prinsippet og vi håper mange ønsker å benytte anledningen, velkommen!

«Dette er like bra som anleggene ved Norges beste scener slik som Rockefeller og Vulkan i Oslo» Hugo Alvarstein til EUB.

Publisert: 09.02.2017 14:53:14
Sist endret: 09.02.2017 14:53