Innhold

Nye oppdaterte sider for byggesak!

Det kan nesten være mer krevende å fylle ut søknad om byggetillatelse, eller vite om du må søke eller ei, enn selve byggingen! Dette er en stor utfordring i alle landets kommuner og det jobbes både sentralt og lokalt med å gjøre denne prosessen enda mer digital og enklere å forstå og gjennomføre!

Mens vi venter på løsninger som utarbeides sentralt ønsket vi å ta noen grep selv og har laget et helt nytt oppsett for byggesak på våre nettsider. Vi håper vi har klart å "sette oss på andre siden av bordet" for å få til en løsning som gjør det litt enklere å finne frem. Det er en krevende men lærerik og nødvendlg øvelse for oss. 

Vi vil forbedre og optimalisere sidene kontinuerlig og da trenger vi innspill fra dere som er brukere. Vi er avhengig av gode innspill fra brukere som faktisk trenger byggesaksinformasjon - vi trenger innspill som kan føre til at det blir enklere for de aller fleste som leter etter denne informasjon. 

Send oss innspill når du er i søkeprosessen selv, på ting som du mener kunne vært annerledes. Både ris og ros!
Det kan være forskjellige årsaker til at ting er skrevet og gjort på den ene eller andre måten. Man sorterer ting forskjellig, etter form, farge, kronologisk eller f.eks. alfabetisk. Teksten på våre nettsider skal treffe alle som trenger den.
Sammen med dere kan vi få til en god og tilnærmet optimal side. 

post@eidsvoll.kommune.no 

Du finner våre sider under Teknisk, næring og eiendom, der er en av snarvegene "Byggesak". Eller du kan klikke videre på "vis alle snarveger" og finne flere tema om byggesaker der. 

https://www.eidsvoll.kommune.no/byggesak


Publisert: 14.01.2021 16:02:15
Sist endret: 15.01.2021 13:23