Innhold

Elev ved 6. trinn har fått påvist koronasmitte

Det ble torsdag morgen påvist koronasmitte hos et barn ved 6. trinn, Bønsmoen skole. Medelever som går i samme klasse er satt i karantene samt at tre lærere tilknyttet trinnet også er satt i karantene.

Elever ved de to andre klassene på trinnet mottar hjemmeundervisning ut uken på grunn av lærersituasjonen. Disse elevene er ikke i karantene.

Elever som er nærkontakter

Eidsvoll kommune vil fortsette kartleggingen og ta kontakt med nærkontakter for informasjon om karantenen. Dette betyr at foresatte til alle elevene som er i karantene vil få veiledning i løpet av dagen torsdag 29. oktober. Nærkontakter som har symptomer skal teste seg ved legevakta. Test kan bestilles elektronisk.

Smitteeksponering på skolen begrenser seg til mandag og tirsdag i uke 44. Eksponering begrenser seg til elevens klasse og voksne som har hatt nærkontakt med klassen disse to dagene.

Elever som ikke er nærkontakter

Elever ved Bønsmoen skole, som ikke er nærkontakter, skal forholde seg som tidligere. Det vil si; Møte på skolen om man er frisk, holdes hjemme fra skolen ved luftveissymptomer og testes ved Eidsvoll legevakt ved behov. 

Foreldre til elever som har hjemmeundervisning vil få informasjon om dette fra skolen.

Ved generelle spørsmål om korona kan man ringe den nasjonale koronatelefonen på telefonnummer: 815 55 015.


Publisert: 29.10.2020 08:58:00
Sist endret: 24.06.2021 12:45