Innhold

Purregebyr kroner null

Etter mange uker med stengt bibliotek fikk vi for noen uker siden endelig åpne dørene igjen. Vi tok det rolig og ønsket lånerne velkommen tilbake. Vi oppfattet raskt at ikke alle var klar over at vi igjen hadde åpnet dørene og bestemte oss for å starte opp igjen systemet for utsendelse av purregebyr. Denne gangen skulle vi sette gebyret til kroner null, slik at det kun ville være en påminnelse om at bøkene og mediene nå kan leveres og biblioteket besøkes. 

Så skjedde det en feil i systemet, og alle purringer ble sendt ut med normal sats. Her legger vi oss flate. Vi har nullstilt alle purregebyr som ble sendt ut i morges. Alle som har motatt en påminnelse om at bøker og andre medier skal leveres, slipper selvfølgelig å betale noe som helst for den lange lånetiden. 

Vi beklager all frustrasjon som kan ha kommet fra dette og ønsker dere velkommen til oss for å låne nye bøker, filmer, lydbøker, mm. Vi har også en flott ny barneavdelig som ble ferdigstilt mens vi var stengt. Der har det vært mange jubelrop fra barna som har vært innom så langt. 

Hilsen oss på biblioteket.


Publisert: 17.06.2020 13:17:02
Sist endret: 17.06.2020 13:35