Rådhuset åpner igjen 2. juni

I foajeen og innbyggertorget i rådhuset kan det fort samle seg mange mennesker, det er derfor gjort noen tiltak i forbindelse med åpningen. Vi regner med at alle er behjelpelig til å følge disse tiltakene.

• Det er målt opp 1-meters avstand og merket på gulvet. Det er viktig å overholde avstand så langt det er mulig
  • Det er satt opp antibac som du kan bruke både når du kommer og før du går ut igjen.
  • God hånd- og hostehygiene
  • Unngå fysisk kontakt mellom ansatte (håndhilsning og klemming)
  • Besøk ikke Rådhuset om du ikke føler deg frisk

Når alle forholdsregler følges skal det være trygt å besøke oss på rådhuset.

Det er fortsatt noen ansatte som har hjemmekontor av forskjellige årsaker og derfor er det lurt å ha gjort en avtale før du kommer.

Kontakt den du vil snakke med via kommunens sentralbord på telefon 66107000, så kobler vi deg videre. Eller du kan forsøke den ansatte direkte via denne oversikten - Finn ansatte

Vær også bevisst på om det er nødvendig med et besøk, kanskje du kan ordne det på telefon med Innbyggertorget eller ved å sjekke kommune-Kari og hjemmesiden vår.

Vi er veldig fleksible og vil prøve å hjelpe deg så langt vi klarer uansett, enten om du ringer eller kommer til oss.

Publisert: 28.05.2020 16:47:03
Sist endret: 28.05.2020 16:47