Innhold

Fra og med lørdag 15. august innføres gjesteregistering på Råholt Bad.  Lister legges fram i billetsalget, og fylles ut ved ankomst.  Det bes om at både navn, epostadresse og telefonnummer skrives opp. 

Smitteporing
Navnlistene vil være av stor verdi hvis det blir behov for smittesporing. De vil kun bli brukt til å kontakte badegjester hvis det i fremtiden viser seg at noen med påvist smitte har brukt anlegget.   
Ordningen er diskutert med kommuneoverlegen.

Maksantall i alle bassenger
Råholt Bad har merket bassenger og badstuer med maksantall.  Maksantallet for velværebassenget er ytterligere nedjustert for lettere å overholde 1-metersregelen som gjelder generelt i hele svømmeanlegget.
Det tillates at det er opptil 200 personer i Råholt Bad om gangen.  Ved stor pågang så blir det kørdning ved at så snart noen går ut, så slippes nye gjester inn.
Råholt Bad ber om forståelse for tiltakene som gjøres i sammenheng med dugnaden mot koronasmitte.

Høstsesong
Fra og med mandag 17. august er det slutt på sommeråpningstider, altså tilbake til normalen, med blant annet morgensvøm kl 06.30-08.30 på mandager, onsdager og fredager. Samtidig bli åpningstiden kl 20.00 alle hverdager og kl 17.00 på lør- og søndager.


Publisert: 14.08.2020 16:56:48
Sist endret: 24.06.2021 12:29